Gif Recorder

Maak uw uitleg nog duidelijker met Gif Animaties

De Gif Screen Recorder en Animated Gif Editor zijn eenvoudig te bedienen professionele tools om screencasts te maken van (een deel van) uw desktop in het animated gif formaat. Vervolgens bewerkt u het resultaat in de Gif Editor. De tools worden veel gebruikt voor: laten zien hoe een bepaald computer programma werkt door de handelingen voor te doen, verduidelijken van cruciale stappen in de handleiding van een product, veel voorkomende vragen bij een helpdesk beantwoorden door een filmpje te sturen, Handige kenmerken zijn: het .gif formaat is klein en overal toepasbaar.Download (Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 en Windows 10)

Laat zien hoe je......

Hoe nauwkeurig je tekst ook is, hoe goed je elke stap ook uitlegt, je toehoorders zullen vaak blijven denken 'ok, maar kun je niet even gewoon voordoen hoe dat moet?'. Als ze dan een screen recording kunnen starten die hen door de exacte handelingen leidt en die stop te zetten is, zijn ze je erg dankbaar.

Maak indruk op uw publiek

Een powerpoint presentatie die ook animaties bevat houdt de aandacht van uw publiek beter vast. Gif wordt eenvoudig ingevoegd als afbeelding in een powerpoint presentatie.

Op webpaginas voegt u javascript-code toe om de animatie te starten en te stoppen. Meer over de gif animator functies hier.

Gif en Audio

Gif bestanden bevatten geen audio tracks, maar u kunt een apart geluidsbestand maken, bijvoorbeeld een MP3 of WAV. We laten duidelijk zien hoe u met behulp van javascript het starten en stoppen van de Gif animatie synchroniseert en hoe u gif met een audio-bestand combineert.

Gif recorder voor Windows

De Gif recorder software kan worden gebruikt met Windows XP (SP3), Vista, Windows 7 en Windows 8.

Gif animaties worden op grote schaal ondersteund

Gif animaties werken 'gewoon' op een groot aantal apparaten en media:

  • PC, telefoon, tablet, e-book
  • Websites, sociale media
  • PowerPoint-presentaties, CHM Help-bestanden

Gif animaties werken ook in CHM helpbestanden,  andere video formaten zoals AVI en flash doen dat niet.

Lage prijs, nieuwe versies gratis

Slechts usd 19.95 EUR, geen jaarlijks terugkerende kosten. Volume kortingen zijn beschikbaar. Een gratis trial kan hier gedownload worden.